Workshops

Wij hebben een ruim aanbod aan workshops.
Klik via de linkernavigatie om het volledige aanbod in detail te bekijken!

Gifant workshops

Als je over de tijd en ruimte beschikt, kunnen wij je een brede waaier aan kennis en ervaringen doorgeven. Want alle begeleiders hebben hun eigen specialiteit  in het gebied van (straat)theater, beeldende kunsten, film, video, fotografie en muziek. In overleg verzorgen we workshops en curcussen.

Aarzel niet om ons om meer informatie te vragen!

MVI 1856 from webmaster@duoabbraccio.eu on Vimeo.

 

Referenties

Mus-e België, Culturele Centra, Jeugddiensten en verenigingen, (Buitengewoon) onderwijs, Kinder- en jeugdpsychiatrie, organisaties voor mensen met beperkingen (Handicum, Arkgemeenschap, Oranje, ...), kansarmenorganisaties, Ecohuis EHA!, Hoge school, Universiteiten, (Sport)kampen, etc.

 

Gifant projecten

Met onze projecten delen professionele kunstenaars hun kunsten met de kinderen en jongeren (en zelf de ouders) in een allesomvattend artistiek kader, waarin ieder zich kan ontplooien in en met een kunstvorm (theater, dans, media en beeldende kunsten). Een positief sociaal-artistiek gebeuren, waar we procesmatig kunst zullen beleven, alsof je niet wist dat het bestond!.

Je beleeft het en laat het niet meer los!

We brengen jullie enkele van onze kunstprojecten.
Evengoed een project op maat.

Al interesse?
Bel of mail ons!
+32 (0) 486 87 18 18

Weet je het nog niet?
Bel en mail ons je wensen door!
Wij bekijken jullie inhoud, het praktische en wat voor jullie budget haalbaar is. Daarna bezorgen wij je een uniek kunstproject waar de deelnemers kunst zullen beleven in dialoog met elkaar, een unieke ervaring zullen opdoen en zin hebben in meer.