De ontwerpers en bedenkers van duurzaamheid

Wie zoekt die vindt ze, 
de enige echte ontwerpers en bedenkers van ons Recycleerteam, Crad and Cradle


Ben jij zo iemand die begaan is met de natuur, die er iets aan doet of er toch over nadenkt, ... ?  Of ben jij degene waar wij iets van kunnen opsteken om duurzaam om te gaan met onze producten?

Dan ben je op het juiste adres!

Op een heel originele en grappige wijze leer je kennis maken met het “Cradle to Cradle” principe.
We brengen toffe ideeën, ontwerpen en bedenken vooral hoe we duurzaam kunnen omgaan met al onze producten om de natuur zijn schoonheid en onze gezondheid te sparen!

Kom af en laat, maar van je horen!


Er wordt een afval rollenspel, een kennismoment, een filosofisch moment en een intelligente “ontwerp” estafette beleefd. De afval problematiek wordt letterlijk “gedaan”.


Komen aan bod:
Soorten afval, sorteren, duurzaam omgaan met grondstoffen, kringloop-recycleren. We gaan aan de slag met inspiratie, intuïtie, verbeelding en emotie en zetten dit om in een toekomstgericht denkproces.


Doelstelling: de leerlingen bewuster maken van de gevolgen van consumptiegedrag en de manier waarop mensen in de toekomst moeten omgaan met de eindigende grondstoffen van onze planeet.
Bewust leren leven verpakt in een boodschap van hoop.


 

Contacteer Gifant
 
Jullie voorzien  
Materiaalkost  
Transportkost 0,35 € / km vanaf Gent
Leeftijd - 6 tot 9 jaar
- 10 tot 12 jaar

Opm: minimum 4 en maximum 16 deelnemers voor 1 begeleider. Gifant beschikt over meerdere begeleiders indien de groep groter is.