Het land van de instru-mensjes... (3-6j)

In het land van de instru-mensjes wordt er muziek gespeeld de hele dag door. Iedereen is er uiterst zachtaardig en lief voor elkaar.

Men is er zodanig vergroeid met muziek dat onlangs zelfs het kleine Klaartje geboren werd met een viooltje onder haar oksel.

De burgemeester speelt er al zijn hele leven lang contrabas, terwijl het bakkersmeisje elke avond haar zusjes in slaap speelt met haar harp.

De tweeling van onder de kerk doet het dan weer goed op de djembés terwijl de slager betoverend mooi fluit kan spelen...

En zo krijgen we Tom Trom op bezoek. Na lang reizen is hij bij ons gestrand omwille van een groot probleem dat hij onmogelijk alleen kan oplossen.

Hopelijk zijn er kleine rakkers die hem willen helpen, zodat hij gauw terug muziek kan spelen.

Tijdens deze workshop gaan we spelenderwijs op zoek naar klanken rondom ons. Er worden liedjes aangeleerd en muzikale spelletjes gespeeld.

Met de nodige expressie en fantasie duiken we in de wereld van de muziek. Er wordt kennis gemaakt met gitaar, accordeon en andere instrumenten.

Misschien leren we wel onze eerste ritmes op trommels?

Fotogalerij

Contacteer Gifant
 
Jullie voorzien

ruim lokaal met voldoende stoelen en een stopcontact.

Materiaalkost 30 €
Transportkost 0,35 € / km vanaf Brugge
Leeftijd

3 tot 6 jaar

Opm: minimum 4 en maximum 16 deelnemers + 1 extra hulp. Gifant beschikt over meerdere begeleiders indien de groep groter is.