Workshops MikeCRap

"YeahYo, rappen maar!"

Kinderen en jongeren vinden dit superleuk.

In deze workshop ontdekken ze dat rappen gemakkelijker is dan het lijkt, én rijmen al vlug vol overgave op de beats. Door middel van de juiste oefeningen en tips heeft iedereen in een wip een raptekst klaar.

Yo! Are you ready, Master of ceremony?!!

De workshop eindigt met een spetterend optreden van elke kersverse MC. De Rapworkshop zijn volledig gericht op amusement en tonnen plezier. Naargelang de leeftijd van de deelnemers wordt de workshop aangepast en op maat gemaakt voor iedereen.

Er is ook een workshop rap mogelijk met opname erbij. Deze gebeurt met de mobiele opnamestudio. Zo krijg je een professioneel klinkende opname in handen! (Vanaf 3u) -De rapworkshop is tevens een super-activiteit om de teamsfeer en samenhorigheid in de monitorenploeg te bevorderen!

Fotogalerij

Contacteer Gifant
 
Jullie voorzien ruim lokaal met tafels, stoelen, papier/pen en een stopcontact. Te voorzien voor het bijkomend optreden: podium (of plek) van minstens 6m2, stopcontact, tafel.
Materiaalkost 30 €
Transportkost 0,35 € / km vanaf Gent
Leeftijd - 9 tot 12 jaar
- 13 tot 16 jaar
- 17 tot 18 jaar
- 18 tot ouder
Opm: minimum 4 en maximum 20 deelnemers + 1 extra hulp. Gifant beschikt over meerdere begeleiders indien de groep groter is.